info@leefalslili.nl

1.6 Vallen

ALS je mijn blog maandelijks las, zul je wel denken: waar is Lili? Nou gewoon thuis hoor en alles gaat goed, voor zover het goed kan gaan.

We hebben Corona tot nu toe buiten de deur weten te houden, maar zijn tot half juni in ons eigen huis gebleven en hebben visite bij ons hek in de achtertuin ontmoet.

Zo fijn om wel gewoon met mensen in contact te blijven (in het echt of via beeldbellen)!

Lopen gaat wel slechter. Ik ben zelfs een keer achterover gevallen. Ik verloor mijn balans en mijn armen hebben geen kracht meer om mezelf op te vangen. Dus boem, daar lag ik op m’n rug. Niks aan de hand dacht ik, maar de volgende morgen werd ik misselijk wakker. Mijn evenwichtskristallen waren verschoven, waardoor ik een week lang duizelig was. Ik moest hele vervelende oefeningen doen om er vanaf te komen. Aangezien ik dit niet nog een keer wil meemaken, heb ik besloten om geen trappen meer te lopen en ook in huis met een rollator te lopen. Een voordeel voor mijn zoontje want nu wordt mijn karretje gebruikt als gymrek en transportwagen voor zijn speelgoed.

Voorzichtig aan komen we uit ons Corona-coconnetje gekropen, maar ik hoop zo dat we niet weer terug hoeven…

P.S. heb jij Lama Luna en Karel Kievit al in huis? Dit boekje maakte ik samen met Hanneke van Caam. Een avontuurlijk verhaal voor kinderen tot een jaar of zeven!

https://leefalslili.nl/?product=lama-luna-en-karel-kivit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *